Idag var vi och träna även om det var jättehalt på vägarna. Man fick köra i 50 ända till Nämpnäs.
Det var Lindas första träning efter löpet. Hon var riktigt seg. Hon nosade extra mycket och var lite bortkommen. Sprang riktigt sakta. Hoppas det går bättre på Tisdag då vi ska och träna på nytt.
Zelda var det däremot fart på. Hon gjorde samma bana i flygande fart. Hon tog bommen själv utan koppel. Även om jag tränat banan utan hund innan så gick det så fort så jag minns knappt om jag gjorde likadant, troligtvis inte men hon gjorde allt rätt. Hoppen hade jag på mini höjd, 30 cm. Vi tog slalom skillt och hade bågarna. Hon ville dyka under bågen. Men efter några ggr så hajade hon vad hon ska göra.

______________________________________________________________________________


Tänään oltiin treenaamassa vaikka oli ihan pääkallo keli. Sai ajaa viittäkymppiä nämpnääsiin asti.
Se oli Lindan eka reeni juoksun jälkeen. Kyllä oli niin sitkeä ja hidas. Se nuuski paljon ja oli muutenkin niinkuin -pois. Juoksi tosi hitaasti. Toivottavasti menee paremmin Tiistaina kun mennään taas treenaamaan.
Zelda sen sijaan oli tosi vauhdikas. Teki saman radan lentäen. Hän otti puomin ihan itse, ilman hihnaa. Vaik olin harjoitellut rataa ilman koiraa niin se meni niin vauhdikkaasti etten muista meninkö niin kun olin suunitellut...tuskin mutta koira teki kaiken oikeen.Hypyt oli mini korkeudella. Otettiin pujottelun erikseen, kaarien kanssa. Hän halusi sukeltaa alta koko ajan. Muutamien kertauksien jälkeen se niinkuin hokas mitä sen piti tehdä.